måndag 21 januari 2013

skola

Hej!

Nu var det ett tag sen jag bloggade igen. Det är helt sjukt vad skolan, familj och vänner tar mycket tid!

Jag har iallafall inte gjort så mycket, mest pluggat, umgåtts med vänner och festat lite grann. Var på en skitkul fest i lösdags som jag sent kommer att glömma! Får tacka allihopa för en skitbra kväll :)

Nu på fredag har vi studiedag, vilket betyder SOVMORGON! Snacka om att jag ska sova ut då! Senare på kvällen kommer Issa hem till mig, vi ska äta gott, kolla på film och mysa till det och snacka om allt, som bara vi kan! <3 Hon ska även sova hos mig sen. På lördagen vankas det fest, så vi ska sova ut riktigt ordentligt och sen ska vi väl duscha och börja göra oss i ordning för den. Ska bli skönt att komma iväg och träffa lite annat folk än bara "de vanliga" :)

Lovar att jag ska försöka blogga någon mer gång denna veckan, om inte annat så syns vi nästa vecka. Kram på er! :)




söndag 6 januari 2013

Snaart skola igen!

Hej :)

Nu börjar snart skolan igen, jag vill börja nu! Orkar inte med att inte ha något att göra längre, behöver RUTINER!

Men roligt lov har det ju varit ändå, har träffat kompisar som gör mig på så sjukt bra humör! :)

I fredags var jag med Mimmi och några till. Vi kollade på film och tjockade oss med godis. Det var jättetrevligt! Igår var jag i Växjö med bästis och shoppade loss, sjukt kul det också. Behövde verkligen en dag tillsammans med henne. Hon är så bra! <3 Igårkväll hämtade Anton mig hemma vid elva-tiden och ville umgås. Vi tog några rundor i city men sen bestämde vi oss för att bege oss ut till Holsby för att vara lite sociala med några vänner. Det slutade med att vi hamnade på donken, och jag var hemma vid kvart över tre. Konstigt nog är jag inte trött idag! :)

Just nu sitter jag på jobbet, fast nu är det snart dags att stänga. Senare vankas födelsedagskalas för brorsan som fyller 15 år på tidsag. Grattis! <3 Bjuder på en bild på mig, farsan och brorsan. Tycker denna bilden är . Synd bara att mamma fattas :/

Ni får ha det så jättebra :)