tisdag 26 mars 2013

sorry...

Hej !

Jag ber om ursäkt att jag inte har bloggat nu på ett tag. Det är skolan som tar så himla mycket tid, sen måste man ju ha lite tid att leva med mellan varven. Men nu är det lov nästa vecka, men innan dess har jag två inlämningar till att bli klar med. Men det ska nog gå vägen denna gången också ! :) Hade tänkt att försöka jobba lite på lovet och få ihop en liten slant så man har lite på kontot sen när sommaren kommer!

Men detta inlägget ska inte bli som alla andra.. Jag hade tänkt att tillägna detta inlägg till den person som förgyller min vardag bäst. Hon får mig att må så himla bra! När jag är ledsen finns hon alltid där och håller en hand på axeln, vilket betyder sjukt mycket. Och när jag är glad är hon också glad. Denna underbara tjej är Isabelle!


Kika in på hennes blogg och ta del av hennes vardag också! :) 



Min bästis, så glad att jag har dig. Love you Issa <3

Ha det bra allihopa så hörs vi! :)

lördag 9 mars 2013

Dags

Dags att börja förfesta nu tycker jag och Issa! Skål!! :D


fredag 8 mars 2013

Sovmorgon

Börjar vid ett idag eftersom min mentor har brutit benet och ingen vikarie har hittats ännu. Så jag steg upp vid åtta och dammsög och skurade hela huset. Dammade, hängt upp tvätt, vikit tvätt, bäddat sängar osv. Känner mig så duktig. Nu har jag precis ätit god frukost, äggmackor är det bästa som finns!

Bussen går vid tolv, så får snart gå hemifrån nu. Ha det bra! :)



måndag 4 mars 2013

Friluftsdag

Idag var det dax för friluftsdag i skolan, Kettilsås! Fyy vad kul det är att åka skidor egentligen, synd att man inte gör det oftare.
Avslutades dock tråkigt, min mentor bröt benet och fick åka iväg med ambulans :/ sånt är livet! Jag höll mig iallafall på benen det mesta. :)

Det stod en hund vid värmestugan nästan hela dagen, tror det var någon slags vakthund för när det ramlade någon började den skälla, och även när skotern kom gång och åkte i backen. Jättesöt var den också! :)

Nu har jag precis ätit mammas underbara köttfärssås :) tack mammi <3 lagt mig till rätta i soffan igen, här trivs jag.





söndag 3 mars 2013

Bowling!

I lördags var vi på invigningen av den nya Mekonomenverkstaden i Vetlanda vilket var super. Men jag hejar ändå på pappa som också har en Mekonomenverkstad med erfarna anställda osv! :)
Efter det var det dax att fira Julia som fyllde 18 i lördags. Åt tacos, kladdkaka, hon öppnade sina presenter. Mysigt! :)
På kvällen var det dags för bowling, vinnaren kom vi aldrig fram till vem det va men det kändes bra för min del iallafall ;) Jag vann tre eller fyra vinstchanser :)

Igår var mamma och jag i kyrkan och kollade på en utav Robins konfirmationsgudstjänster. Kul vet jag inte om jag kan säga att det var, men trevligt! :)

Det var min helg i korta drag :)